Artrogeen vervolg

Opleiding

Artrogene therapie is een specifieke onderzoeks- en behandelingsmethode gericht op het ongestoord functioneren van de wervelkolom (en de van daaruit vertrekkende zenuwen). Als therapeut zal u naast vaak voorkomende klachten in de praktijk ook te maken krijgen met moeilijke casussen waarvan de oorzaak van de pijn is gelegen in een foutieve aansturing. Spieren kunnen foutief aangestuurd worden door het centraal zenuwstelsel en die daardoor overgeprikkeld raken.

Docent:
Erik Kienhuis

Deze cursus is een aanrader voor iedere therapeut die wil werken met verschillende disciplines. Als vooropleiding is vereist:

Studenten met fysiotherapie, een artsenopleiding of andere relevante vooropleidingen kunnen instromen in deze module.
Neem hiervoor contact op via administratie@prevenzis.nl.

Inhoudelijk

In deze unieke en specifieke cursus krijgt de student verdieping en uitbreiding op de basiscursus. Centraal in dit programma staat het verbeteren van de gewrichtsbewegingen in het hele lichaam. De student voert als opdracht cliënttevredenheidsonderzoeken uit. 

De vervolgcursus Artrogeen wordt met een theorie- en praktijkexamen afgesloten. 

Investering

De cursus omvat 9 lesdagen.
Prijs: € 2.087,- excl. BTW. 

Aanbetaling bij inschrijving: € 150,- incl. BTW.
Betalingen gaan maandelijks per automatische incasso, startend een maand voor aanvang van de cursus. De laatste afschrijving vindt plaats een maand voor de laatste lesdag.
 
De eerste examens, zowel theorie als praktijk, zijn inbegrepen bij het studiegeld. Alle herkansingen voor het 4e jaar kosten € 75,-.

Geen ingeplande activiteit gevonden voor deze module.